STEIJNBERS | organisatieontwikkelaars

HET ONTWIKKELPLAN

Projectbegeleiding

80% Van organisatie- en projectontwikkeling verloopt via medewerkers en (project)teams. Vandaar onze focus op professie en betrokkenheid. Er is een harde structuurkant die de bovenstroom vormt. Gevoed door de zachtere cultuurkant die we duiden als de onderstroom. Onze activiteiten op thema’s als verantwoordelijkheid, taakstelling en innovatie gaan hand-in-hand met de aandacht voor erkenning en verbinding binnen de organisatie en het project.

We kijken en gaan vooruit, met respect en erkenning voor wat is geweest…

Projectbenadering

Organisatie- en projectontwikkeling vraagt ook om denken en werken van buiten naar binnen. Wat vraagt onze klant? Klantgerichtheid is de basis, maar vandaag de dag is er meer nodig. Waar zit de toevoeging van waarde en continue verbetering in de (project)organisatie? Hoe verloopt onze klantreis? Die antwoorden geven richting aan de manier waarop we ’elke dag beter willen worden’. Van binnen naar buiten. En daarom omarmen wij lean en scrum methoden.

Échte succes vloeit wat ons betreft voort uit zichzelf ontwikkelende en zelforganiserende medewerkers en (project)teams. Geen teamleden die afwachten, maar juist het voortouw nemen. Teamleden die zelf op zoek gaan naar antwoorden. We verwoorden ons geloof zo nu en dan in enkele BLIK-OPENERS. Verhelderende visies en meningen doorspekt met onze ervaringen in organisatie- en projectontwikkeling.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© STEIJNBERS | organisatieontwikkelaars. Training, coaching, advies & interim.