STEIJNBERS | organisatieontwikkelaars

DE ONTWIKKELAARS

STEIJNBERS is gericht op de ontwikkeling en realisatie van organisatie- en projectplannen op het gebied van HR, samenwerking, competentieontwikkeling, leiderschap en organisatiecultuur. We stellen de  gezamenlijk doelstelling binnen een (project) organisatie centraal en leggen verbinding tussen de verschillende expertises en niveaus binnen en buiten de organisatie. Vanuit ons netwerk werken wij samen met specialisten om echte oplossingen te bedenken die toepasbaar en actueel zijn.

We believe in developing people as a real catalyst for change…

  • Projectmanagement

    Een ambitieus plan vraagt om een stevige projectleider...

  • DISC workshop

    Gedragsstijlen toepasbaar gemaakt...

  • Zelforganisatie

    Betrokken, open en met plezier...

Onze drang naar visie en persoonlijk leiderschap

STEIJNBERS gelooft in organisatieontwikkeling waarin medewerkers centraal staan. Een gedragen visie is het fundament voor een succesvolle organisatie. Die bepaalt de richting en route in termen van de strategische doelen en plannen. Bijpassend, persoonlijk leiderschap en een hoge kwaliteit van het management zijn dé succesfactoren voor lange termijn resultaten. Daar gaan wij voor.

Onze kijk op zelfstandigheid

Wij staan voor eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Kortom, medewerkers en (project)teams die hun efficiency en ontwikkeling in eigen hand nemen. Wij houden ons regelmatig bezig met zelfsturende en zelforganiserende teams. Niet omdat het concept of de kreet hip is, maar gewoonweg omdat we niet anders gewend zijn en erin geloven dat eigen verantwoordelijkheid eigenaarschap meebrengt.

Ons speelveld

Wij zijn te vinden in (project)organisaties voor én met mensen. Wij gaan voor leiders die het belang van organisatieontwikkeling onderstrepen en die ook de eigen rol tegen het licht houden. Onze kracht zit in HR, strategie, cultuur en leiderschap. Reden, richting, route en resultaat zijn de bouwstenen waarmee wij onze trajecten opbouwen. We werken resultaatgericht, pragmatisch, lopen over van creatieve ideeën, zijn open en vooral betrokken.

© STEIJNBERS | organisatieontwikkelaars. Training, coaching, advies & interim.