STEIJNBERS | organisatieontwikkelaars

DISC GEDRAGSANALYSE

De DISC Quick-scan meet uw gedragsstijlen en geeft daarvan een analyse die uzelf en anderen in staat stelt u beter te begrijpen. Het gaat niet om goed of fout. U kunt niet slagen of zakken. De quick-scan meet alleen uw gedrag. Dat gedrag is in verschillende situaties meer of minder effectief. Uiteindelijk hebben we allemaal onze kwaliteiten en valkuilen.

Uw uitgangspunt voor het beantwoorden van de vragen is: ‘Hoe ziet u zichzelf in uw werkomgeving?’.

U ziet 24 frames, bestaande uit telkens 4 omschrijvingen. U kiest eerst welke omschrijving het BESTE bij u past. Daarna kiest u welke omschrijving het MINSTE bij u past. De 2 overgebleven omschrijvingen kruist u aan als ‘neutraal’. U kunt telkens maar 1 omschrijving kiezen die het beste of minste bij u past. Het is niet altijd makkelijk, maar u zult moeten kiezen. Succes!

 

De DISC Quick-scan heeft ongeveer 60 seconden nodig om te laden. Indien u problemen ondervindt met het laden van de pagina, kijk dan ook eerst eens naar de ‘light‘ versie. U kunt ons ook een bericht sturen via info@steijnbers.nl of even telefonisch contact opnemen: 077-7703311.

[ipt_fsqm_form id=”52″]

© STEIJNBERS | organisatieontwikkelaars. Training, coaching, advies & interim.