STEIJNBERS | organisatieontwikkelaars

TRAINING, COACHING, E-LEARNING, ADVIES & INTERIM (PROJECT) MANAGEMENT

Training

Een beter op elkaar ingespeeld team of sterkere managementvaardigheden. STEIJNBERS ontwikkelt trainingen en workshops waarin communicatie- en managementcompetenties centraal staan. Plezier staat tijdens onze trainingen centraal. Diepgang is ons motto en groeipijn gaan we niet uit de weg. Onze werkplaats is bij de klant, onze standplaats is De Fruitschuur. Voor onze teamontwikkeltrajecten gebruiken wij het label TEAMWORKER.NL

Persoonlijke coaching

Onze coaching is gericht op persoonlijk leiderschap. ‘Als je duidelijk voor ogen hebt wat je wilt is de kans in elk geval groter dat je het echt krijgt’. In de basis putten we uit bijna 40 jaar managementervaring. In onze coachstructuur vind je principes terug van Leary, Bateson, Whitmore, Spranger en Jung. Maar we laten ons leiden door de coachvraag. De rest volgt vanzelf. Voor onze individuele coachingtrajecten gebruiken we het label Buro Morgen. We zijn geregistreerd als erkend coach bij de NOBCO en ST!R en voeren onze coachingstrajecten uit volgens de richtlijnen van de EMCC.

E-learning

De wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Veel van onze trainingsactiviteiten verlopen sinds 2019 niet meer alleen via persoonlijk contact. We zijn een groot voorstander van ‘blended learning’. Persoonlijk waar nodig, en op afstand waar mogelijk. Zo hebben we verschillend e-learningcursussen ontwikkeld en beschikken we over een eigen portaal genaamd Schatkamers.com.

Advies

Een grondige analyse gekoppeld aan een helder verbeterplan. Onze adviestrajecten zijn gericht op het ontwikkelen van de menskant van de organisatie met als uitgangspunt de strategische doelstellingen. Onze trajecten hebben onder andere tot doel om een MD-programma te ontwerpen, de cultuur te veranderen, ECHT klantgericht of gastvrij te werken en het rendement te verbeteren.

Interim (Project) Management

STEIJNBERS helpt op interim basis bij de uitvoering. Vanuit onze specialisaties zijn onze interim professionals inzetbaar op de gebieden algemeen management, projectmanagement, HRM, MD, serviceverlening, hospitality en facilitair. Elke interimopdracht vraagt om een unieke invulling en aanpak, afhankelijk van de aard en doelstelling van de vraag.

 

  • Mens & cultuur

    Culture eats strategy for lunch...

  • Praktische trainingen

    Helder, praktisch en activerend...

© STEIJNBERS | organisatieontwikkelaars. Training, coaching, advies & interim.