STEIJNBERS | organisatieontwikkelaars

COLLECTIEF

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht

Wij zijn een collectief van zelfstandige organisatieontwikkelaars. Dat betekent dat we veelal autonoom opereren en elkaar regelmatig vinden voor samenwerking, sparring en kennisuitwisseling. Door het brede scala aan kennis en ervaring dat we samen in huis hebben, kan op een nog breder en dieper niveau aan de wensen van onze opdrachtgevers worden voldaan.

Netwerken

Kleine organisaties helpen we om groot te worden, en grote organisaties om klein en slagvaardig te werken. En als we extra specialisten nodig hebben, beschikken we gelukkig over een groot netwerk met gelijkstemde professionals. Nog meer creativiteit, plezier en professie gericht op hetzelfde doel. Dat noemen wij ons collectief.

The unfortunate habit of making assumptions is often proved fatal.

En daarom starten we graag met een goed gesprek. Want wij geloven in het bundelen van krachten. Twee weten nu eenmaal meer dan één. En wij houden van goede koffie. Bij ons staat die ook klaar. Voor iedereen en altijd. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Schandelo of in onze vergader- en coachingslocatie De Fruitschuur. Tot snel.


© STEIJNBERS | organisatieontwikkelaars. Training, coaching, advies & interim.