+31 77 - 770 33 11 info@steijnbers.nl
Selecteer een pagina

Wij zijn sociale vorm gevers

ONTWERPEN
REALISEREN

Actief op de snijvlakken van conceptontwikkeling, projectmanagement en organisatieontwikkeling.

Activiteiten

Onze activiteiten laten zich het beste omschrijven als interim & projectmanagement, advies, training, e-learning en coaching. 

Interim & projectmanagement

STEIJNBERS helpt op interim basis bij de uitvoering. Vanuit onze specialisaties zijn onze interim professionals inzetbaar op de gebieden algemeen management, projectmanagement, HRM, MD, serviceverlening, hospitality en facilitair. Elke interimopdracht vraagt om een unieke invulling en aanpak, afhankelijk van de aard en doelstelling van de vraag.

Advies

Een grondige analyse gekoppeld aan een helder project- en verbeterplan. Onze adviestrajecten zijn gericht op het ontwikkelen van de mensen met als uitgangspunt de strategische doelen. Onze trajecten hebben onder andere tot doel om een talentontwikkel-  of leiderschapsprogramma te ontwerpen, de cultuur te ontwikkelen of een verandering door te voeren.

Training & e-learning

Een beter op elkaar ingespeeld team of sterkere managementvaardigheden. STEIJNBERS ontwikkelt workshops en e-learning waarin communicatie- en managementcompetenties centraal staan. Plezier staat tijdens onze trainingen centraal. Diepgang is ons motto en groeipijn gaan we niet uit de weg. Onze werkplaats is bij de klant, onze standplaats is De Fruitschuur. Voor onze teamontwikkeltrajecten gebruiken wij het label TEAMWORKER.NL

w

Coaching

‘Als je duidelijk voor ogen hebt wat je wilt is de kans in elk geval groter dat je het echt krijgt’. In onze coachstructuur vind je principes terug van Leary, Bateson, Whitmore, Spranger en Jung. Maar we laten ons leiden door de coachvraag. De rest volgt vanzelf. Voor onze individuele coachingtrajecten gebruiken we het label Buro Morgen. We zijn geregistreerd als erkend coach bij NOLOC en aangesloten bij NOBCO. Wij voeren onze coachingstrajecten uit volgens de richtlijnen van de EMCC.

Onze projecten

Een volledig overzicht geven van projecten die sinds het ontstaan van STEIJNBERS in 2008 zijn uitgevoerd, voert te ver. Vandaar onderstaande selectie van klanten. Om het overzichtelijk te houden, tonen we per categorie een uitgebreider overzicht. Vanzelfsprekend lichten wij onze ervaring het beste toe op basis van jouw concrete situatie. Gewoon direct to the point.